Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rosk’n Rollin kalenteri jaetaan koteihin tällä viikolla

Rosk’n Rollin vuosittain julkaisema jätehuollon seinäkalenteri vuodelle 2023 jaetaan postitse tällä viikolla 47 kaikkiin kotitalouksiin. Kalenterista löydät runsaasti hyödyllistä tietoa jätteiden lajittelusta, kierrättämisestä ja jätehuoltopalveluista.

Kalenteri sisältää vaarallisen jätteen ja metalliromun kiertävien keräysten aikataulut, ja nyt on tarjolla myös lisätietoa vaarallisen jätteen vastaanottokonteista. Takakannesta voit helposti tarkistaa jäteasemien aukioloaikatiedot. Mukana tuleva irrotettava kodin lajitteluopas neuvoo erilaisten jätteiden lajittelussa ympäri vuoden.

Kalenteri jaetaan julkisena tiedotteena kaikkiin Itä- ja Länsi-Uudenmaan talouksiin. Jos kalenteria ei postin mukana tule, sen voi tilata maksutta osoitteesta neuvonta@rosknroll.fi.  

Tänä vuonna kalenterin kuvitus koostuu asiakkaiden lähettämistä rakennetuista maisemista ja ympäristöistä. Ensi vuonna kuvakisa painottuu jälleen luontoon.