Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihreiden Lilli Kahri eduskuntavaaleihin ehdokkaaksi

Uudenmaan Vihreät valitsi 25.1. kaksi uutta ehdokasta vuoden 2023 eduskuntavaaleihin. Ehdolle asetettiin sipoolainen erityisopettaja ja kotitalousopettaja Lilli Kahri. Toinen nimetty ehdokas ei ole vielä julkinen, kerrotaan puolueen tiedotteessa.

Kahri on Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja ja kunnanvaltuutettu. Hän on myös ratkaisukeskeinen valmentaja ja kolmen lapsen äiti.

– Haluan tehdä hyvän arjen politiikkaa. Se tarkoittaa, että vahvistamme varhaiskasvatusta ja koulutusta ja tuomme ennaltaehkäisevän näkökulman vahvemmin mukaan päätöksentekoon. Meidän on yhteiskuntana löydettävä uusia keinoja perheiden tukemiseksi heidän kasvatustehtävässään, toteaa Kahri tiedotteessa.

Kahri näkee myös talouden olevan keskiössä tulevissa vaaleissa.

– On selvää, että valtion taloutta on tasapainoitettava tulevalla vaalikaudella, mutta tämä tulee tehdä kestävästi ja reilusti.

– Yhteiskunnallisessa keskustelussa on viime vuosina näkynyt entistä voimakkaampaa vastakkainasettelua. Politiikkona pyrin toimimaan pitkäjänteisesti ja tekemään tietoon pohjautuvia päätöksiä, Lilli Kahri sanoo.

Yhteensä Uudenmaan Vihreät on tähän mennessä nimennyt 32 ehdokasta.