Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mitä toimintaa toivoisit? Sipoolaisilta kysytään kasvotusten vapaa-ajan ja kulttuurin tarpeista – tässä aikataulut

Sipoolaisilla on nyt mahdollisuus kertoa näkemyksensä ja toiveensa kunnan tarjoamista kulttuuri- ja vapaa-ajan palveluista. Kunta on kiinnostunut myös siitä, miksi kuntalainen ei hyödynnä kyseisiä palveluita, jos näin on.

– Puuttuuko mielestäsi esimerkiksi jokin liikuntapaikka tai missä tarvittaisiin toimintaa? Minkälaisia kulttuurielämyksiä haluaisit kokea Sipoossa tai mitä palveluita kaipaat kirjastoista? kunta kyselee tiedotteessaan.

Halukkaille tarjoutuu vaikuttamismahdollisuus teemahaastatteluissa, joissa kerättyä satoa on tarkoitus hyödyntää sivistyksen palveluverkkosuunnitelman laatimisessa. Suunnitelma ohjaa jatkossa kunnan sivistyspalveluiden ja palveluverkon kehittämistä, kuten esimerkiksi liikuntapaikkojen sijoittelua tai Sipoon opiston kurssitarjontaa.

Kunta on ulkoistanut haastattelut ostamalla palvelun nimeltä mainitsemattomalta yritykseltä.

– Keräämme ilmoittautuneista kahdeksan hengen ryhmiä, joissa henkilöitä tullaan haastattelemaan erilaisista teemoista liittyen kulttuuri- ja vapaa-ajan palveluihin. Vapaamuotoista keskustelua, jota vetää ammattimaiset fasilitaattorit, kulttuuri- ja vapaa-aikakoordinaattori Elina Halla kertoo.

– Haastattelut suorittavat henkilöt, joilla on nimenomaan siihen koulutus ja he saavat porukan jouhevasti kertoilemaan teemojen ympäriltä, Halla tarkentaa.

Teemahaastatteluja järjestetään yhteensä kymmenen kertaa, lähinnä päiväaikaan arkisin. Haastatteluihin pitää ilmoittautua etukäteen täällä maanantaihin 3. huhtikuuta kello 12 mennessä. Ilmoittautua voit joko netissä tai täyttämällä paperilomakkeen, joita on saatavilla Sipoon Opiston, Sipoo-infojen ja kirjastojen palvelupisteissä, Nikkilässä ja Söderkullassa sekä Monitoimihallin infopisteellä.

Tiedustelut: Sipoon kunnan kulttuuri- ja vapaa-aikakoordinaattori Elina Halla 050 598 3083.