Erikoisruokavaliot: Voiko ravintola olla kokonaan gluteeniton tai lihaton? Ravintoloiden toisinajattelijoiden mielestä erikoisruokavalio ei ole bisnekselle uhka vaan mahdollisuus

Maija Silvennoinen innostui kasvisruuasta kokatessaan 1990-luvulla Helsingin huippuravintoloissa. Jyväskylän Katriinassa vegaanisuus on ollut kantava idea vuodesta 2004 lähtien. Mika Remes

Tiistaisin ravintola Oobun lounaalla Turun Aurajoen rantamaisemissa riittää vilskettä. Useimmilla lounastajilla lautasella on paistettuja silakoita, Turun ja koko saariston epävirallista kansallisruokaa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 1 kk 1 € Tilaa 3 kk 5 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Sipoonsanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: Estateguru Finland Oy

Kolme syytä harkita yrityslainan ottamista