Leipomo: Wienermunkki pitää leivonnaistrendien keskelläkin pintansa suosikkina – Helsingissä toimii perinteikäs perheleipomo, josta edes kaikki saman kadun asukkaat eivät ole kuulleet

Ajan Herkku toimii omakotitalon alakerrassa Taulutiellä, aivan Tuusulantien kupeessa. Nykyinen leipomoyrittäjä Ville Harju jatkaa vanhempiensa aikanaan ostamaa leipomoa. Marjo J. Rämö

Kaivopuistossa Café Ursulassa nautittu wienermunkki tai Malmin Nesteeltä napattu munkki. Molemmat on leivottu aamuyön tunteina itäpakilalaisen omakotitalon alakerrassa Helsingissä.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Sipoon Sanomien sisällöt.

Tilaa 1 kk 1 € Tilaa 3 kk 5 €/kk Olen jo tilaaja