Ruoka: Vihreä muna ja avotuli valloittavat kesäterassit – Kannattaako kesägrillailuun valita kamado- vai asadogrilli

Seppo Spensin kehittämä asadogrillin suomalaisversio Hasado toimii koivuklapeilla ja avotuli tuo grillaamiseen oman erityisen tunnelman. Hasado

Kamadogrilli valmistetaan kestävästä ja eristävästä keramiikasta ja sen ansiosta lämpötilan voi säätää yhden asteen tarkkuudella, oli ulkoilman lämpötila mikä tahansa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 1 kk 1 € Tilaa 3 kk 5 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Sipoonsanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi