Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ÅIF:n naiset hävisivät Pirkoille runkosarjan viimeisen vieraspelinsä

Ådalens Idrottsföreningin (ÅIF) naisten edustusjoukkue ei onnistunut hakemaan Salibandyliigan B-lohkon sarjapisteitä Pirkkalasta. Kotijoukkue Pirkat piti pisteet kotonaan, ja vei pidemmän korren lopulta 8–6 (1–3, 4–2, 3–1) lukemin.

Sipoolaiset aloittivat ottelun mainiosti, ja joukkue veikin ensimmäisen erän nimiinsä. Tämän jälkeen tahtipuikko siirtyikin kuitenkin kotijoukkueelle, joka vuorostaan vei kaksi seuraavaa erää. Hyvästä taistelusta huolimatta sarjapisteet jäivät siis Pirkkalaan, ja sipoolaiset saivat palata vierasottelustaan tyhjin käsin.

ÅIF:n naisten edustusjoukkueen päävalmentaja Sami Vidgren ei peitellyt pettymystään tiukan tappion jälkeen.

– Ensimmäinen erä päättyi 3–1, ja pääsimme mukavasti peliin sisään, Vidgren kertoo.

– Toinen erä oli kaksijakoinen. Vastustaja nakutteli ekaan kymppiin kaksi maalia ja peli oli yllättäen tasan 3–3.

– Emme tosin tätäkään säikähtäneet, vaan onnistuimme nousemaan uudestaan kahden maalin johtoon 3–5. Toisen erän lopussa vastustaja kavensi 4–5. Aloitusvoiton jälkeen yritimme hyökätä viimeisellä minuutilla, jonka vastustaja katkaisi, ja sai mahdollisuuden tasoittaa tilanteeksi 5–5.

– Kolmas erä oli tasaista vääntöä, ja vastustaja meni alussa 6–5 johtoon. Saimme kuitenkin taisteltua vielä pelin tasoihin 6–6.

– Kun alkoi pelin viimeinen kymppi, vastustaja toimitti pallon meidän maalille, ja maalivahtimme Sanna kadotti hetkellisesti pallon, josta Pirkat pääsi iskemään 7–6 johdon. Otimme vielä aikalisän, ja yritimme ilman maalivahtiamme, mutta vastustaja löi pallon tyhjiin.

– Annoimme pari harmillista ja helppoa maalia henkilökohtaisilla suorituksilla. Emme saaneet myöskään säädeltyä pelin rytmiämme pallollisena ja pallottomina niin hyvin kuin parhaillaan pystymme.

– Pelin taso ailahteli, jota kuvaa 8–6 tappio. Tappio harmittaa, ja eritoten tapa, jolla hävisimme. Paljon hyviä viisikkosuorituksia, joista ei jäänyt mitään lopulta käteen. Maalien määrä olisi riittänyt voittoon. Nyt pitää kuitenkin keskittyä pelaamaan runkosarjamme ja alemman jatkosarjan viimeiset ottelumme parasta peliämme ja päättää kausi tyylikkäästi.

ÅIF:lla on runkosarjasta jäljellä vielä yksi peli. Kauden viimeinen peli pelataan kotona, Sipoo Areenalla 22.2. lauantaina. Vieraaksi tulee Kuopion Welhot. Sarjataulukossa ÅIF on kuudentena, joten playoff-peleihin sillä ei ole enää mahdollisuuksia.