ÅIF järjestää riehan Ingman-areenalla

Sipoolaisen ÅIF:n miehet ovat yhtä peliä vaille valmiita salibandyliigan runkosarjassa. Joukkueen ensimmäinen kausi on ollut haastava ja mutta huipennus sillekin saadaan lauantaina. ÅIF järjestää karkauspäivänä viimeisen runkosarjaottelun kunniaksi erityisen riehan, jossa on paljon ohjelmaa koko perheelle Ingman Areenan ympäristössä. Tapahtuman kohokohta on Salibandyliigan ottelu Nokian KrP:tä vastaan. Voitolla sipoolaisjoukkue voi pelastautua liigakarsintoihin ja niiden kautta säilyttää paikkansa korkeimmalla sarjatasolla.

Seura rakentaa päivästä erilaisen. Tapahtuman järjestämisessä on mukana koko seura ja myös Sipoon kunnalta saadaan apuja.

ÅIF on hukannut muutaman pisteen ja ne ovat kovia menetyksiä tässä vaiheessa. ÅIF onkin haastanut isompiaan hyvin, mutta viimeinen silaus on jäänyt puuttumaan. Seura ei ole kuitenkaan riippuvainen Salibandyliigassa pelaamisesta. Nuoria pelaajia voi kehittää divarissakin.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut