Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ÅIF:n miehet saivat kovaa kyytiä Porin Karhuilta kotiluolassaan

Ådalens Idrottsföreningin (ÅIF) miesten edustusjoukkueella oli murhellinen kotiottelu miesten Divarissa lauantaina Porin Karhuja vastaan kotiareenallaan. Porilaiset kävivät nappaamassa täydet sarjapisteet sipoolaisilta 2–7 (0–2, 0–4, 2–1) lukemin.

Karhu iski tulostaululle kaksi maalia ottelun ensimmäisessä erässä, ja neljä toisessa. ÅIF ei sen sijaan saanut palloa kertaakaan Karhun maaliin. Myös kolmannessa erässä, illan vieraat iski ensimmäisen maalin. Vaikka ÅIF teki seuraavat kaksi maalia, oli tämä laiha lohtu ja voitto varsin selvänumeroisesti porilaisille. ÅIF:n maaleista vastasivat Patrik Korpiniemi ja Sami Aalto. Aalto oli myös syöttäjänä Korpiniemen maalissa, joka syntyi ylivoimalla.

ÅIF:n seuraava ottelu on 10.1., kun se kohtaa vuorostaan FBC Turun vieraissa. Sipoossa pelataan vastaavasti seuraavan kerran 24.1., kun ÅIF toimii isäntänä Joensuun salibandylle (Josba). Sipoolaiset ovat sarjataulukossa yhdeksäntenä. Joukkue on voittanut 16 pelaamasta ottelustaan kuusi varsinaisella peliajalla. Yksi voitto on tullut jatkoajalla. Kaksi kertaa voitto on karannut vastustajalle jatkoajalla, ja yhdeksän kertaa vastustaja on vienyt voiton varsinaisella peliajalla.