Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ÅIF:n naisille vierasvoitto Kaisa Kantokorven juhlaottelussa

Ådalens Idrottsföreningin (ÅIF) naisten edustusjoukkue otti vakuuttavan 3–8 (1–0, 1–6, 1–2) voiton, kun joukkue vieraili Hämeenlinnassa Steelersin vieraana.

Hämeenlinnalaiset johtivat ottelua ensimmäisen erän jälkeen lukemin 1–0, mutta sen jälkeen kyyti olikin kotijoukkueen kannalta kylmää. Kun joukkueet astelivat kentälle toisen erän alussa, kävi selväksi, että hallinta oli siirtynyt sipoolaisille. ÅIF laittoi palloa reppuun oikein urakalla. Vieraiden toisen erän maalisaldoksi merkittiin kuusi osumaa, joista kaksi merkittiin Jenni Rautaselle.

Viimeisessä erässä olikin sitten jo vahva pelailun maku, koska ottelu oli käytännössä jo ratkennut. Kumpikin joukkue onnistui kuitenkin vielä maalinteossa. ÅIF osui kolmannessa erässä vielä kaksi kertaa Kaisa Kantokorven ja Sara Virtalan toimesta. Kaisa Kantokorvella olikin syytä juhlaan, sillä hän savutti 200-ottelun merkkipaalun Naisten Liigan runkosarjassa. Kantokorpi on kerännyt uransa aikana tässä vaiheessa tasan sata tehopistettä.