Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ÅIF:n miehet kaatoi Tampereen Kooveen kotiluolassaan – Sipoossa aletaan nyt rakentamaan jo ensi kauden joukkuetta

Ådalens Idrottsföreningin (ÅIF) miesten edustusjoukkue onnistui päättämään runkosarjan voitokkaasti, kun se nappasi kauden viimeistä pelistään, kotiluolastaan, makean 6–4 (1–1, 2–1, 3–2) voiton Tampereen Kooveesta.

– Oli kiva lopettaa kausi voittoon. Se oli viimeisen pelimme teema, ÅIF:n miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Sebastian Freudenthal kommentoi ottelun jälkeen.

– Tulos niin tai näin niin, ei olis muuttanu kummankaan sijoitusta sarjataulukossa.

Sarjataulukossa sipoolaiset sijoittuivat lopulta 11. ÅIFvoitti 29 pelaamastaan ottelusta yhdeksän varsinaisella peliajalla, kerran voitto tuli jatkoajalla. Takki tuli vastaavasti varsinaisella peliajalla 14 kertaa, ja kaksi kertaa voitto katkasi jatkoajalla. Sarjapisteitä sipoolaiset keräsivät siten yhteensä 31. Kymmenenneksi sijoittunut Pirka saalisti kaksi pistettä enemmän. Voitostaan huolimatta, ÅIF ei edennyt tällä kertaa pudotuspeleihin saakka, vaan kausi päättyi runkosarjaan.

– Peli-ilmeemme ailahtelevaisuus koitui meidän kohtaloksemme, Freudenthal toteaa.

– Tiesimme kyllä etukäteen, että tulee vaikea kausi, kun viime vuonna liigassa oli paljon tappioita, ja meidän joukkue muuttui aika lailla tälle kaudelle.

– Meidäthän tuomittiin ennen kauden alkua jo suoraksi putoajaksi, mikä oli taas omasta mielestä täysin naurettavaa.

– Oma veikkaukseni on ikävä kyllä, että näitä playoff-pelejä (mistä siis jäätiin ulos), ei tulla pelaamaan loppuun.

– Riittää, että yksi joukkue joutuu karanteeniin, jolloin se sekoittaa koko aikataulun, ja pelejä jää välistä.

– Meillä on nyt vastaavasti hyvin aikaa rakentaa jo ensi kauden joukkuettamme.