Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Menivätkö kaikki rahat jääkoneeseen?

Minulla on polvivamma, joten joudun käyttämään eräänlaista polvitukea, joka hieman vaikeuttaa liikkumistani esimerkiksi portaissa.

Käyn aika usein katsomassa kummipoikani pelejä hallissa. Minulle luvattiin noin kolme vuotta sitten että katsomoon tulee koroke, joka auttaa nousemaan katsomoon. Yksi koroke siellä jo oli, mutta katsomolohkoja on siellä kaksi.

Toiseen ei vieläkään ole sitä luvattua koroketta tullut ja nousu on liian korkea liikuntarajoitteiselle.

Samoin näin pandemian aikaan siellä on todella likaista, portaat hiekan ja tahrojen peitossa, samat tahrat jo viikkoja, samassa tilassa myydään kuitenkin elintarvikkeita.

Lisäksi lauantaina 20.11. käydessäni olivat wc-tilat jälleen kerran sotkuisia, roskakori pullollaan käsipapereita, osa oli jo lattialla ja wc-paperi oli loppu, tämä ei suinkaan ollut ainoa kerta.

Kysynkin nyt: onko niin, että jäähalliin ei haluta liikuntarajoitteisia katsojia, kun katsomoon pääsyä ei pienellä yksinkertaisella korokkeella voi helpottaa?

Onko turvallista käydä noin likaisessa hallissa ja miltä se vaikuttaa peleihin muualta tulleista katsojista?

Ei hyvää mainosta jäähallille!

Maija Wiik. Kirjoittaja on sipoolaisesta jääkiekosta pitävä liikuntarajoitteinen eläkeläinen.