Juhannushölkälle pääsee jälleen omatoimisesti – kierrättävänä kolme eripituista lenkkiä

Sipoon kesäperinteisiin kuuluva Juhannushölkkä toteutetaan tänä vuonna edelleen erikoisjärjestelyin. Nuorisoseura Vänner av Hembygden i Sydöstra Sibbo järjestämään maksuttomaan liikuntatapahtumaan osallistutaan myös tällä kertaa omatoimisesti.

Viime vuosien tapaan Juhannushölkälle voi osallistua kahden viikon sisällä itse valitsemana päivänä mihin tahansa vuorokauden aikaan. Osallistumisaika on 19.6.–2.7.

Lähtö ja maali sijaitsevat Boxissa Skattåkersbergin seurantalolla (Skattåkersintie 66). Lähtöalueella on reittikarttoja, joita voi lainata ja palauttaa samaan paikkaan suoritetun kuntoilun päätteeksi.

Reittivaihtoehtoja on kolme; 4, 9 ja 11,5 kilometriä.

Suorituksen jälkeen osallistuja täyttää tarvittavat tiedot, esimerkiksi suorittamansa reitin pituudesta ja suoritustavasta (kävellen, juosten tai pyöräillen) sekä halutessaan suoritusaikansa. Suorituslomakkeet sekä kyniä löytyy punaisesta kuntolaatikosta seurantalon pääoven vierestä.

– Vaihtoehtoisesti tiedot voi lähettää minulle sähköpostitse osoitteeseen patte.lindblad@gmail.com tai tekstiviestinä 040 5569160, Juhannushölkkää jo vuosia järjestänyt Patrik Lindblad kertoo tiedotteessa.

Viime vuonna tapahtumaan osallistui 75 henkilöä ja startteja kirjattiin yhteensä 96 kappaletta.

– Toivottavasti mahdollisimman moni innostuisi myös tänä vuonna lähtemään mukaan omatoimiseen ja erittäin vapaalla tavalla järjestettävään juhannushölkkään, Lindblad sanoo tiedotteessa.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut